Webshop

Waarom een webshop?

Ben je een retailbedrijf gestart en wil je online je producten verkopen? Heb je geen zin in de kosten en het gedoe van een fysieke winkel? Met een webshop is het mogelijk om vanuit thuis online je producten te verkopen aan je klanten. Helders Creative ondersteunt je hier graag bij!

webshop_IMG_HC_v2
webshop_IMG_HC_v2

Waarom is een goede webshop belangrijk?

Een bedoeling van een webshop is om zoveel mogelijk producten aan je klanten te verkopen. Op het moment dat je webshop er niet aantrekkelijk uitziet of simpelweg niet goed werkt, gaan klanten naar de concurrentie, waardoor jij omzet misloopt. Helders Creative zorgt ervoor dat je webshop er goed uitziet en praktisch werkt. Ook zorgt Helders Creative ervoor dat je webshop in Google gevonden wordt. De webshop wordt met WordPress in combinatie met WooCommerce gebouwd, wat inhoudt dat je zelf producten toe kunt voegen en alle orders kunt zien die klanten geplaatst hebben.

HC_brands_webshop

Wat zijn de mogelijkheden?

Er is veel mogelijk. Belangrijk is wel dat Helders Creative zich richt op kleinere webshops, tot maximaal 5000 producten. Er kan bijvoorbeeld een loginpagina met dashboard voor klanten ingebouwd worden. Ook kan er een rechtstreekse koppeling met PostNL gemaakt worden, zodat een groot gedeelte van het verzendproces geautomatiseerd wordt. Er kunnen verschillende betaalmethoden ingebouwd worden, PayPal en iDeal zijn de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland. Neem contact op voor de mogelijkheden.

HC_brands_webshop

Overtuigd? Kom je er niet helemaal uit?