Webdesign

Waarom is een goede website zo belangrijk?

Is je huidige website verouderd? Ben je een bedrijf gestart, maar heb je nog geen website? Een website is het visitekaartje voor je bedrijf, het straalt uit wat je bedrijf doet. Daarom is het belangrijk dat je over een goede website beschikt. Samen gaan we een heel gaaf project opzetten!

frustrated_man
frustrated_man

Waarom is een goede website zo belangrijk?

Een goede website zorgt uiteindelijk meer klanten, waardoor de omzet van je bedrijf uiteindelijk kan stijgen. Zodra je over een goede website beschikt, wellicht een betere website dan de concurrent, heb je grote kans dat klanten eerder voor jouw bedrijf kiezen in plaats van het bedrijf van de concurrent. Het is belangrijk dat de klant meteen interesse in jouw website toont. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat de klant voor jouw bedrijf kiest.

 

Tegenwoordig is het belangrijk dat je website responsive is, wat inhoudt dat je website er op elk apparaat goed uitziet. Dat kan een mobiele telefoon zijn, maar ook een tablet of desktop.

Het design van je website

Het design is een belangrijk onderdeel van je website. Helders Creative maakt altijd een maatwerk website, aan de hand van jouw wensen. Het design van een website is meer dan alleen de kleuren en de vormen. Bij het design wordt bijvoorbeeld ook naar gebruiksvriendelijkheid gekeken, zodat elke bezoeker een goede ervaring heeft bij het bezoeken van jouw website. Het kan namelijk zo zijn dat je een erg mooi design hebt, maar dat de website totaal niet gebruiksvriendelijk is. Dat vinden bezoekers niet fijn en je hebt kans dat ze uitwijken naar de concurrentie. Bij Helders Creative wordt altijd een goed design ontwikkeld, dat er altijd goed uitziet en gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker.

Webdesign
Webdesign
seo_bg

Content- & zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Content vult je website op. Bij content kun je denken aan tekst, foto's en video's. Het is belangrijk dat er gebruik gemaakt van goede, scherpe foto's en video's. Voor SEO is het belangrijk dat de tekst zogenaamde "trefwoorden" bevat. Dit zijn woorden waar een gebruiker op zoekt in Google. Hoe beter de trefwoorden zijn, hoe groter de kans is dat je hoger in Google komt te staan. In Jip-en-Janneke-taal noemen we dit zoekmachineoptimalisatie en in technsiche termen noemen we dit SEO (Search Engine Optimize).

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan om teksten te schrijven, maar als je wat meer budget hebt, is het handiger om je teksten te laten schrijven door een tekstschrijver. Die weten vaak precies op welke woorden worden gezocht en kunnen deze in de tekst verwerken.

Helders Creative zorgt ervoor dat je website zoekmachineoptimalisatie-ready is, maar om écht hoog in Google te komen, is het verstandig om een externe partij in te schakelen.

seo_bg

WordPress

Om jouw website te bouwen, wordt er gebruik gemaakt van WordPress. WordPress is een open-source CMS (content management system). Binnen WordPress kun je teksten aanpassen of toevoegen en hetzelde geldt voor foto's en video's. Ook kun je met WordPress een blog bijhouden. WordPress is een vriendelijk en toegankelijk platform om te gebruiken.

Meer informatie? Interesse?