Vormgeving

Het beeldmerk & logo

Heb je een logo, maar is het logo verouderd? Heb je sinds kort een bedrijf, maar nog geen logo? Of wil je gewoon iets anders? Met een professioneel logo laat je zien waar je bedrijf voor staat en wat je te bieden hebt.

vector_HC_GD
vector_HC_GD

Waarom is een passend ontwerp van belang voor je bedrijf?

De juiste uitstraling zorgt voor een aansluitende communicatie met je klant. Een goed ontwerp is de basis van de manier waarop je wilt communiceren. Dit is vooral afhankelijk van je doelgroep die je wilt bereiken. Een advocatenkantoor heeft bijvoorbeeld een andere uitstraling dan een visboer, ze willen allebei hun eigen doelgroepen aanspreken. Het is belangrijk dat een logo herkenbaar is en vertrouwen uitstraalt, zodat mensen weten wat je bedrijf doet en welk product je levert. Uiteindelijk is het de bedoeling dat een klant contact met je opneemt, zodat jij kan doen waar je goed in bent.

icon_GD_HC

Wat heeft Helders Creative te bieden?

Je wilt graag je bedrijf promoten. Helders Creative denkt graag met je mee, bij een logo hoort een huisstijl. Helders Creatieve biedt een ruime mogelijkheid van het realiseren van reclame-uitingen. Denk hierbij aan het verzorgen van een visitekaartje, briefpapier, flyer, et cetera. Neem contact op voor de mogelijkheden.

icon_GD_HC

Overtuigd? Kom je er niet helemaal uit?