Privacy Policy

Privacy Policy

HELDERS CREATIVE NEEMT DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAT ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid van Helders Creative.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

 

Helders Creative
Maart 2020

Helders Creative neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. helderscreative.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Helders Creative verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

helderscreative.nl wordt beheerd door Helders Creative

Helders Creative
Burgemeester Ritmeesterweg 23J,
1784NV Den Helder
Nederland
KvK-nummer: 77340272

Wanneer je een download hebt aangevraagd, een contactformulier hebt ingevuld, of andere aanvragen doet voor één van Helders Creative haar diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Helders Creative verwerkt alleen de gegevens die je zelf aan Helders Creative verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat- en huisnummer
  • Postcode- en woonplaats
  • KvK-nummer
  • IP-adres
  • BTW-ID

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag.

Helders Creative gebruikt de door jou aangeleverde gegevens om haar diensten op een snelle en efficiënte wijze te leveren. Helders Creative zal je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van de dienst.

Helders Creative heeft passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die Helders Creative verwerkt.

Een cookie is een klein bestandje dat door de website van Helders Creative wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je de website van Helders Creative mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar de website van Helders Creative teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Ook door het statistiekenpakket van Helders Creative, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Helders Creative wil graag weten hoe haar bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks haar website bezoeken, zodat Helders Creative het gebruik van de website kan optimaliseren. Helders Creative wilt natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, maar Helders Creative wil jou wel zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heeft Helders Creative goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Helders Creative kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.
Heb je verder nog vragen over de cookies van Helders Creative? Neem dan gerust contact op met Helders Creative.

Helders Creative wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van haar website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms heeft Helders Creative buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Op de website van Helders Creative kun je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten helderscreative.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijst Helders Creative hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Helders Creative bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

De gegevens in het boekhoud- en CRM systeem van Helders Creative worden tenminste 7 jaar bewaard, onder andere om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1  jaar na het verlopen van deze verplichting door Helders Creative verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor Helders Creative verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna Helders Creative je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van Helders Creative haar gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens Helders Creative van jou verwerkt, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je Helders Creative schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Helders Creative zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan Helders Creative e-mailen via info@helderscreative.nl

Helders Creative behoudt te allen tijde het recht om haar privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.